ISU Buzău inaugurează, miercuri, la Beceni, un nou punct de lucru într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria din localitate.
Stația care va fi inaugurată la Beceni va fi deservită de 21 de pompieri și paramedici de la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sărat care vor avea ca zonă de acțiune comunele Beceni, Cernăteşti, Vintilă-Vodă, Mânzăleşti, Lopătari, Săruleşti şi Bisoca, cu cele 65 de sate aparţinătoare, însumând o suprafaţă de circa 50.000 Ha, cu o populaţie de aproximativ 23.700 de locuitori.
În punctul de lucru care va fi inaugurat miercuri vor ajunge două autospeciale, una de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită, echipată şi cu accesorii specifice pentru descarcerare şi acordarea primului ajutor medical, precum şi o ambulanţă S.M.U.R.D.
Prin deschiderea stației de la Beceni se va reduce timpul mediu de răspuns la situaţiile de urgenţă de la 49 de minute la 22 minute, distanţa medie de la 47 km la 20 km şi implicit consumurile de carburant, crescând astfel nivelul de siguranţă şi protecţie a comunităţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.