Încă un motiv de bucurie pentru microbiștii buzoieni. Echipa Steaua București va disputa primel e două meciuri de pe teren propriu la Buzău. Anunțul a fost făcut de finanțatorul Gigi Becali care a hotătât să mute baza echipei din Ghencea. Conform lui Becali, echipa Steaua București va evolua din acest sezon pe Stadionul Național însă doar după ce acesta va fi gata.

„Primele două meciuri le vom juca la Buzău pentru că nu e gata arena până atunci, „Naţional Arena”. Trebuie votată în Consiliu de Administraţie al Primăriei licitaţia prin care va fi desemnată firma pentru îngrijirea stadionului. Până atunci, Primăria va împuternici alte servicii pentru a negocia contracte pe termen scurt. Nu mai există nicio variantă ca Steaua să mai joace în Ghencea sezonul viitor. Mai e doar o posibilitate. Dacă preşedintele Traian Băsescu se implică în asta, să vorbească cu consilierii de la sport să le spună celor de la armată să termine cu circul, pentru că Steaua nu e bătaia lor de joc”, a spus Gigi Becali la Gsp TV.

Astfel, Setaua București este a doua echipă care va evolua la Buzău în debutul Ligii I la fotbal după ce formația Petrolul Ploiești, nou promovată în Liga I, a decis să dispute, la Buzău, meciurile de pe teren propriu până la finalizarea lucrărilor la propriul stadion.

Ciprian STERIAN

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.