Stefan Bănică va susține un concert la Buzău în seara zilei de 7 noiembrie. Spectacolul pe care artistul îl pregătește face parte din turneul de promovare al ultimului album „Picat din lună” turneu care va cuprinde 11 orașe din țară și orașul Chișinău din Republica Moldova.
Spectacolul, va avea loc la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” locație în care artistul a mai evoluat și în luna decembrie a anului 2012, și va începe la ora 19,30. Albumul „Picat din lună”, cel de-al șaisprezecelea album de autor din cariera lui Ștefan Bănică.
Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro.

Informații: 0745 171 770, 0723 531 330

Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete: Golden Circle (VIP). In cadrul acesteia, va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete – 100 bilete Golden Circle (VIP) cu valoarea de 150 lei pentru fiecare spectacol din cadrul turneului național al lui Ștefan Banică. Spectatorii care vor achiziționa aceste bilete, vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sector preferențial Golden Circle, întâlnire cu Ștefan Banică în backstage și vor primi noul album „Picat din luna” și o fotografie cu autograful artistului.

Actor, compozitor, interpret, regizor, producător, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștfean Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiti artiști din România. A înregistrat adevărate recorduri cu ocazia Concertele sale dșe Crăciun – peste 63 de concerte sold out la Sala Palatului – cea mai longevivă și complexaă producție muzicală din România, cu o tradiție de peste 15 ani. Ele este cel care deschis drumul producțiilor și proiectelor muzicale de amploare din România. A lansat 15 albume de autor, premiate cu 5 Discuri de Aur și 2 Discuri de Platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale de mare succes lansate, cu peste 30 de roluri în film și teatru și cu nenumărate alte premii și distincții ce i-au recompensat activitatea artistică și care vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un veritabil brand în show-biz-ul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.