Fostul secretar al Primăriei Buzău, Stefan Nedelcu, s-a stins din viață, luni, în cea de-a doua zi de Crăciun. Nedelcu, în vârstă de 68 de ani, suferea de mai multă vreme de o boală incurabilă care l-a ținut pe parcursul ultimului an mai mult pe patul de spital.
Ștefan Nedelcu a îndeplinit funcția de secretar al Primăriei municipiului Buzău vreme de 34 de ani și s-a pensionat în vara acestui an după o perioadă lungă de inactivitate.
Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului secretar al Primăriei Buzău a fost depus la capela cimitirului ”Sfântul Andrei”,  urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Biserica Sfântul Apostol Andrei din cartierul Micro XIV, în zona în care Nedelcu își avea domiciliul.

1 COMENTARIU

  1. Stefan Nedelcu a lucrat din 1974 in Primaria Buzau, indeplinind functia de Secretar timp de peste 35 de ani. O minte agera, o memorie fantastica cum rar se intalnesc, o meticulozitate iesita din comun si mai ales un profesionalism recunoscut la nivel national, fiind mentor al multor secretari de primarii din tara, inalti functionari publici. Un om, un profesionist pe care putini aveau curajul sa il contrazica si pe a carui competenta te puteai baza in orice secunda din zi sau noapte, fara teama de a fi putut gresi. Un profesionist de neinlocuit. Chiar de neinlocuit. O mare pierdere. Dumnezeu Sa-l aiba in grija Sa! Condoleante familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.