Stela Negraru, femeia de 54 de ani din Rătești dispărută duminică după amiază și căutată în zadar pe tot parcursul serii trecute, a fost găsită, în sfârșit. Femeia a fost descoperită de scafandri în zona grătarelor microhidrocentralei de la Vernești, după 4 ore de la demararea căutărilor, luni dimineață. Echipele de căutare au reușit să o găsească după ce debitul apei pe canalul de la Vernești a fost diminuat.
Mai mulți scafandri de la ISU Brăila, de la ISU Vrancea și pompieri din cadrul ISU Buzău au căutat-o pe femeia de 54 de ani, deținătoarea mai multor magazine la Berca și a unui stand într-un en-gros din Buzău.
Femeia a fost dată dispărută de fiul său, cel care, de altfel, i-a și găsit mașina abandonată pe malul canalului.
Unii cunoscuți ai familiei au declarat pe tot parcursul căutărilor că femeia ar fi avut ceva probleme financiare dar și că ar fi fost călcată și amendată de ANAF, însă soțul și fiul acestora nu au confirmat oficial această variantă.
Luni dimineață, pe parcursul căutărilor, soțului femeii i s-a făcut rău, fiind extrem de șocat de cele ce se întâmplă, având nevoie de sprijinul medicilor de la Salvare pentru a-și reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.