Investiţie importantă, inaugurată astăzi la Buzău. Grup Romet a deschis o fabrică de stingătoare de incendiu care foloseşte cea mai modernă tehnologie din lume. Echipamentele sunt de fabricaţie italiană şi asigură un flux de producţie de 1,5 milioane de stingătoare pe an. Odată cu deschiderea liniei de producţie, Grup Romet a lansat brandul KAMARAD- „Stingătoare fabricate în România”, rezultat al unei investiţii de 4 milioane de euro. Noile stingătoare sunt un produs cu un plus calitativ considerabil, raportat la produsele deja existente pe piaţă. În plus, preţurile scăzute fac ca acestea să fie competitive pe o piaţă cu mari dificultăţi din cauza volumului mare de stingătoare contrafăcute, importate în general din China.

„Noua fabrică de stingătoare Kamarad va produce peste 1,5 milioane de stingătoare de incendiu pe an, atât pentru piaţa internă, cât şi pentru piaţa externă, fiind, în acest moment, cea mai importantă capacitate de producţie din estul Europei… Noua tehnologie utilizată permite realizarea de stingătoare superioare calitativ, la preţuri competitive şi la termene de livrare scurte.” a declarat proprietarul Grup Romet, Constantin Toma.

În noua fabrică lucrează 50 de salariaţi, dar numărul angajaţilor urmează să se extindă la 150, odată cu punerea în funcţiune la capacitate totală a noii linii de producţie.

Grup Romet este un producător cu tradiţie, fiind prezent pe piaţă de 50 de ani şi avînd o experienţă de 15 ani în producţia de stingătoare. În acest moment, grupul din Buzău este cel mai mare producător de stingătoare de incendiu din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.