ABC Stoicescu îşi complică şi mai mult situaţia în clasament după ce vineri a suferit un nou eşec în campionatul Ligii a III-a. În cadrul etapei a 25-a, echipa buzoiană a pierdut cu scorul de 0-2, meciul disputat pe teren propriu cu S.C.Bacău. Dealtfel, un deznodământ previzibil ţinând cont de de diferenţa de valoare dintre cele două combatante dar şi faptul că, aflaţi în lupta pentru promovare, oaspeţii nu îşi permiteau niciun pas greşit. Mai ales în duelul cu o adversară al cărei antrenor, abia a adunat cei 11 jucători pe care să-i trimită în teren. Astfel, misiunea grupării din oraşul lui Bacovia a devenit mult mai uşoară, motiv pentru care nici nu a forţat. Scorul a fost deschis de Răduţoiu(15) care cu un şut plasat din careu a taxat prompt o greşeală a defensivei buzoiene şi astfel băcăuanii erau în grafic. Oaspeţii şi-au trecut apoi în cont câteva ocazii clare, însă au mai fructificat una, în repriza secundă când Adăscăliţei(75) a marcat din apropiere stabilind scorul final.

Marin Barbu:,,Nu prea am forţat”

După meci, tehnicianul oaspeţilor, Marin Barbu alias Magiun s-a arătat nemulţumit de faptul că jucătorii săi au irosit cu uşurinţă multe ocazii de gol iar unii au jucat doar cu numele.
,,Este adevărat că nici noi nu prea am forţat şi am luat jocul mai uşor. Am şi ratat însă vreau să felicit copiii de la ABC Stoicescu pentru că s-au preocupat de joc încercând să evolueze cât mai bine. Eu zic că experienţa şi valoarea lotului nostru şi-a spus cuvântul. În orice caz a fost un joc care mi-a plăcut”, a declaratMarin Barbu.

Gazdele, fără jucători de rezervă!

În partida cu S.C.Bacău, antrenorul echipei ABC Stoicescu, Leonida Nedelcu s-a confruntat cu o mare problemă. Mai exact nu a putut efectua nicio schimbare. Asta fiindcă pur şi simplu nu a avut jucători de rezervă unii fiind accidentaţi ori suspendaţi iar alţii au lipsit din diverse motive.
,,Eram sigur că nu puteam face mai mult cu aceşti copii pe care îi avem. Pe lângă asta ne-au lipsit foarte mulţi jucători şi sub nicio formă nu puteam emite pretenţii deoarece e prima dată în cariera mea de antrenor când nu am făcut nici o schimbare într-un meci. Asta din cauză că nu am avut jucători de rezervă! Totuşi vreau să-i felicit pe băieţi că au alergat încercând să dea o replică bună”, a punctat tehnicianul gazdelor, Leonida Nedelcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.