Street Food Festival, organizat de un buzoian, în Piața Dacia

0
2820

Chef-ul buzoian Cristi Dobre organizează în week-endul 19-21 aprilie în centrul municipiului Buzău Festivalul peștelui și fructelor de mare – Ice & Fire Street Food.

În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României,

Printre bunătățile care urmează a fi pregătite de organizatori se numără midiile în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare.

Ziua de sâmbătă va aduce în fața buzoienilor un show culinar în cadrul căruia chef Cristi Ice împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Brașov va face o demonstrație  în cadrul căreia vor prezenta, de la A la Z, rețeta Storceagului de nisetru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.