Sebastian RADU 2
În mediile politice din județ e forfotă mare după demisia viceprimarului Sebastian Radu. Gestul social-democratului a dat naștere la diverse speculații legate de motivul care a stat la baza mișcării ce a surprins deopotrivă pe colegii de partid ai lui Radu dar și pe cei din deliberativul municipal.
Cele mai multe voci susțin că fostul democrat-liberal s-ar pregăti pentru o candidatură la postul de primar al Buzăului iar pentru asta ar face un joc menit a duce la creșterea capitalului de imagine.
Pe de altă parte, sunt voci care susțin că Sebastian Radu ar fi visat la funcția de primar la care ar fi vrut să candideze în eventualitatea în care Constantin Boșcodeală ar fi condamnat definitiv, dar planurile social-democraților nu ar fi coincis cu cele ale lui Radu și astfel acesta s-a văzut nevoit să iasă la atac.
Sunt voci care afirmă că viceprimarul Sebastian Radu a vrut să se elibereze dintr-o funcție din care ar fi ajuns mai ușor să dea cu subsemnatul. Practic, o plecare a acestuia din funcția deținută în Primăria Buzău i-ar asigura „confortul” necesar și l-ar scuti de bătaie de cap și de emoții, în cazul unei eventuale cercetări a DNA.
Rămâne de văzut în perioada următoare care vor fi pașii pe care îi va face proaspătul demisionar din funcția de viceprimar al Buzăului. Oricum este mai mult ca sigur că acesta va fi exclus din PSD și își va pierde astfel și calitatea de consilier municipal în ciuda faptului că primarul Constantin Boșcodeală a dat asigurări că nu îi va fi retras sprijinul politic. Cu toate acestea, este greu de crezut că vorbele aruncate joi în plenul Consiliului Local de către Sebastian Radu, cum că societăți precum Prestcom Serv, Urbis Serv și RAM Buzău, s-ar afla în faliment, nu se vor întoarce împotriva sa, prin votul pro-excludere pe care l-ar putea da la o adică activul de partid angajat în societățile subordonate Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.