Nicoleta TUDOR si Gheorghe COMAN

Un nou scandal de pomină la Buzău. 15 membri din conducerea Organizației Municipale a Partidului Conservator a demisionat în bloc la fix o lună după ce au fost aleși. Motivul nu este decât o supărare care o are în centru pe fosta democrat-liberală, convertită la conservatorism, Nicoleta Tudor. Fosta consilieră municipală este acuzată de către demisionari de „ neinformare si dezinformare în cadrul PC Buzău”. Concret, Nicoleta ar fi ales, în baza unor criterii doar de ea știute, membrii care au făcut deplasarea la Congresul Partidului Conservator disputat la finele săptămânii trecute la București.
Prin urmare, supărați pe Nicoleta Tudor, cei 15 membrii au decis să își prezinte demisiile din funcțiile deținute nu însă și din Partidul Conservator unde vor rămâne să îl susțină pe „deputatul auto” să câștige statutar președinția Organizației Județene a Partidului Conservator chiar dacă sunt convinși că acesta va rămâne în fruntea organizației doar până după alegerile europarlamentare.

Mircea ION
„Îi sugerăm d-lui deputat COMAN GHEORGHE să renunțe la “ajutorul” NICOLETEI TUDOR și să ia în calcul ca PC la Buzău nu va obține 5 % la Alegerile Europarlamentare, dacă v-a fi condus în continuare de TUDOR NICOLETA. Mesajul Președintelui PC, DANIEL CONSTANTIN, la Consiliul Național al PC, desfășurat la Palatul Parlamentului, respectiv : “ Partidul Conservator își asumă public idea ca președinții de filială care nu vor obține la nivel județean un scor mai mare de 5 % vor fi înlocuiți. Principiul care se aplică în contextul alegerilor europarlamentare este “autoritate totală, răspundere totală.”
Concluzia noastră : dl. Deputat COMAN GHEORGHE va fi președinte al PC Filiala Buzău doar până în luna mai 2014, când va trebui să își prezinte demisia din funcția de președinte al PC Filiala Buzău. Acest lucru se va întâmpla cu siguranță dacă nu va renunța la “consilierul” TUDOR NICOLETA”, se arată în comunicatul celor 15 demisionari din fruntea organizației municipal a PC.
În fața atâtor acuzații conservatoarea Nicoleta Tudor încearcă să se disculpe pe Facebook într-o polemică cu președintele demisionar al PC Buzău pe care îl consideră un „incompetent” lipsit de „corhones”.
„Conducerea și-a dat demisia din cauza incompetenței, eu personal l-am susținut și mi l-am asumat pe acest președinte, l-am lăsat să își facă echipa cu care credea ca poate lucra. Nici măcar nu a avut bărbăția să dea ochii cu mine, să îmi spună în față ce are de spus, și dacă vrea să vorbesc și eu despre ei, o să o fac. Nu avem nevoie de un președinte fără „corhones”. INCOMPETENT!!!”, scrie Nicoleta Tudor într-o postare pe Facebook.
discutie Nicoleta Tudor Mircea Ion
Lista membrilor Biroului Executiv Municipal al PC Buzău, demisionari este următoarea:
1. ION MIRCEA ( economist) – Presedinte
2. EMIL HUCHIU ( avocat ) – Presedinte Executiv
3. IULIAN DAVID ( tehnician dentar ) – Primvicepresedinte
4. RUXANDRA EREMIA ( avocat ) – Secretar General
5. LIDIA APETREI (economist ) – Vicepresedinte
6. RAMONA RADU ( studenta ) – Vicepresedinte
7. MARIA RISTEA ( economist ) – Secretar Executiv
8. MARIAN BALDOVIN ( subinginer auto ) – Secretar Executiv
9. ALEXANDRU SAVA ( instructor auto ) – Secretar Executiv
10. MARIANA VRANCEANU (laborant) – Secretar Executiv
11. GEORGIANA MARCU (eleva ) – Secretar Executiv
12. GABRIELA TOMA ( asistent medical principal ) – Membru
13. IULIAN MANOLE (elev ) – Membru
14. MIHAELA DRAGULINESCU (economist ) – Membru
15. LAURENTIU MOCLEASA ( inginer ) – Membru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.