Imagine de arhivă

Gloria Buzău a făcut o figură frumoasă în meciul din această seară disputat în Cupa României cu Victoria Brănești. Echipa din Crâng a reușit o partidă de zile mari la finalul căreia a eliminat din competiția națională echipa care până în urmă cu câteva luni s-a aflat în primul eșalon fotbalistic.
Echipa antrenată de Mihai Ciobanu a fost prima care a deschis scorul, încă din minutul trei Prodan reușind să marcheze în poarta adversarilor care au jucat pe teren propriu. În minutul 12, gazdele au reușit egalarea, în timp ce aproape de finalul reprizei, buzoienii au reușit să marcheze din nou, tot prin Prodan, trecând din nou la conducere. A urmat o a doua repriză cu încă două goluri, primul pentru Victoria Brănești iar al doilea, marcat de Corcoveanu, care a adus și scorul final pentru buzoieni. Victoria Brănești-Gloria Buzău: 2-3, un scor care a dus la eliminarea echipei ilfovene din Cupa României.
Rezultatul din această seară vine să-i mobilizeze și să-i încurajeze pe fotbaliștii din Crâng care sâmbătă vor avea de disputat un meci greu în campionat. Acasă, Gloria Buzău va întâlni sâmbătă, începând cu ora 11.00 Callatis Mangalia.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.