Geta BURDUCEA
UPDATE2: Toți cei 3 candidați pentru șefia IȘJ Buzău au fost respinși. Geta Burducea a picat proba scrisă, Dumitru Săndulache a fost respins la CV iar Ionela Voicu nu a trecut de proba privind prezentarea proiectului de management. În aceste condiții, ministerul de resort va trebui să organizeze un concurs pentru desemnarea viitorului șef al învățământului buzoian.

UPDATE: Dumitru Săndulache a ratat proba CV-ului în timp ce Ionela Voicu a trecut. În aceste condiții, învățătoarea Voicu de la Cislău merge mai departe și va susține proba interviului, cu șanse mari de a devenit inspector general al IȘJ Buzău.

Surpriză de proporții la concursul pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău. Actualul general al instituției, Geta Burducea, a picat proba scrisă, obținând 6.60 în timp ce nota minimă pentru a contniua concursul este 7.
Burducea poate depune contestație pe loc.
În schimb, ceilalți doi contracandidați ai Getei Burducea, respectiv Ionela Voicu și Dumitru Săndulache au obținut note care le permit continuarea cursei. Voicu a luat la scris 9.15 iar Dumitru Săndulache a obţinut nota 8.50.
Ei vor putea susține în aceste condiții proba CV-ului iar dacă vor trece și acest pas vor ajunge la interviu.

13 COMENTARII

  1. Cica surpriza. Nu era normal ca dupa ce a picat Burducea a doua oara la scris sa nu treaca nimeni? Poate a treia oara e cu noroc si trece scrisul. Ce nu o fi clar. Ea nu e in stare sa treaca scrisul dar e in alte judete in comisii pentru directori

  2. Domnule Ciprian , este surpriza numai pentru dvs. pentru ” restul lumii ” individa este o parvenita politic , profesional a dovedit-o prin cele doua concursuri ratate !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.