Sute de buzoieni au răspuns apelului lansat de HC Buzău 2012 și Consiliul Județean privind strângerea de jucării pentru copiii defavorizați

Moș Crăciun a oferit daruri copiilor prezenți la meci

0
361

HC Buzău 2012 a pierdut, miercuri seară, ultimul meci disputat în fața propriilor suporteri din acest an în fața formației Minaur Baia Mare. În ciuda faptului că au condus meciul până aproape de final iar la pauză au intrat cu un avantaj de 3 goluri (19-16) buzoienii au cedat în ultima jumătate a celei de a doua reprize când Minaur a reușit egalarea și a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Fluierul final a venit după un gol al buzoienilor însă scorul final a fost 33-34 formația din Baia Mare adjudecându-și victoria.

La meci au asistat câteva sute de buzoieni care au răspuns astfel apelului lansat de HC Buzău 2012 și Consiliul Județean de a veni la ultima partidă desfășurată în acest an cu jucării de pluș pe care le-au aruncat în teren la începutul meciului. De altfel, pe parcursul ultimelor săptămâni la Sala Sporturilor Romeo Iamandi  s-a strâns o cantitate impresionantă de jucării și hăinuțe care vor merge în zilele următoare la copiii din județ care au cu adevărat nevoie de ele.

La meci a asistat și președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu care la final, ajutat de Moș Crăciun, a dăruit dulciuri celor câteva sute de copii prezenți la în sală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.