imagine de arhivă

UPDATE: Tînăra decedată în tabăra de la Poiana Pinului se numea Andreea Georgiana Avramescu. Ea ar fi împlinit mâine 21 de ani. Andreea conducea Organizația Voluntari pentru Idei și Proiecte. Era studentă la Cibernetică în București, anul III.

Sfârșit fulgerător, azi noapte, pentru o tânără de doar 21 de ani din Focșani. Aceasta se afla la Poiana Pinului, se pare pentru un seminar,  când i s-a făcut rău iar în scurtă vreme și-a dat ultima suflare, chiar sub ochii unei colege.

Din primele informații, tânăra care era studentă în București se afla din 23 noiembrie cazată la Poiana Pinului, împreună cu un grup de studenți. Aseară, în jurul orei 21.40, după ce participase la un curs, fetei i s-ar fi făcut rău și însoțită de o colegă ar fi pornit spre camera unde era cazată. Tânăra nu a mai apucat însă să ajungă în cameră. I s-a făcut rău la intrarea în vilă, s-a așezat pe scări, și acolo și-a dat ultima suflare. Medicii de la Serviciul de Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru tânăra din Focșani, în jurul orei 24.00 fiind declarat decesul. Toți cei care au cunoscut-o pe fată și o însoțeau la Poiana Pinului sunt în stare de șoc. Unii dintre cunoscuți susțin că tânăra s-ar fi simțit rău de ceva vreme și, mai mult, aceasta ar fi avut ceva probleme de sănătate.
Numai medicii legiști vor putea să facă lumină în acest caz. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală iar medicii urmează să stabilească, în urma necropsiei, ce i-a adus sfârșitul focșănencei de 21 de ani. Oricum, polițiștii susțin că nu există indicii care să conducă la o moarte suspectă.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.