O tânără de 32 de ani, din Buzău, a fost găsită joi seară cu venele tăiate într-o cameră a unui hotel situat pe Bulevardul Gării din Buzau.
Femeia a fost descoperită de camerista care a tot încercat să intre în cameră pentru a face curat. Pentru că cea cazată încă de miercuri acolo tot nu răspundea, angajata hotelului a intrat în cameră, moment în care a observat că femeia prezenta tăieturi pe mâini.
Imediat a fost chemată Salvarea. Inițial, camerista, șocată ar fi declarat că nu știe dacă tânăra este în viață, însă la venirea echipajului, medicul a constatat că femeia prezenta tăieturi ale venelor, însă era conștientă.
Dezorientată, femeia care a încercat să-și ia viața într-o cameră de hotel a fost dusă cu salvarea la UPU a Spitalului Județean Buzău, unde medicii îi acordă primul ajutor medical. Cel mai probabil, femeia va avea nevoie și de consiliere psihologică după acest episod.
UPDATE: Polițiștii nu au suspiciuni în acest caz. În urma anchetei desfășurate la fața locului, oamenii legii au găsit în camera în care se cazase tânăra telefonul mobil, acte dar și bani. Nu se știe deocamdată de ce a vrut să se sinucidă buzoianca și nici dacă e sau nu la prima încercare. Incidentul s-a produs în jurul orei 15.00. Femeia se cazase la hotel miercuri, în jurul prânzului, pentru o zi și pentru că nu a mai ieșit din cameră și nici nu a plecat la expirarea timpului, camerista a intrat în cameră, unde a găsit-o cu venele tăiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.