Individul de 46 de ani care și-a violat fiica în noaptea de duminică spre luni a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, el urmând să fie cercetat pentru incest și viol.

Cel mai probabil, bărbatul va sta ani grei după gratii după ce și-a batjocorit copila, o adolescentă de 17 ani. Fapta sa va cântări greu în ochii judecătorilor care îi vor stabili pedeapsa, cu atât mai mult cu bărbatul a mai fost închis pentru aceeași infracțiune, luna trecută el fiind eliberat condiționat din penitenciar, înainte de a-și ispăși cei 3 ani și jumătate de închisoare.

Între timp, adolescenta de 17 ani violată de propriul tată, este tot în stare de șoc. Fata care nu a fost la prima experiență de acest gen, întrucât și în trecut ea a mai fost violată de cel care îi este tată, a fost internată într-un centru de primire în regim de urgență. Specialiștii de la Protecția Copilului susțin că adolescenta nu comunică cu specialiștii instituției.

Reamintim, fata de 17 ani a fost violată de tatăl ei în noaptea de duminică spre luni. Omul a băut în timpul zilei iar noaptea când s-a întors acasă, și-a trimis băiatul de 18 ani să doarmă într-un alt corp al clădirii și s-a năpustit asupra copilei. A amenințat-o, a bătut-o iar în final a violat-o, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut.

Pentru o fărădelege similară comisă asupra adolescentei dar și asupra surorii sale cu doi ani mai mare decât ea, bărbatul a fost închis în penitenciar de unde a fost eliberat condiționat luna trecută.

Cristina DINULESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.