Tavanul unei săli de clasă de la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu” s-a prăbușit, joi dimineață peste elevii unei clase de a XII-a  mutați în această toamnă în clădirea de pe strada Bazalt din cadrul Liceului de Meserii și Servicii.

Totul s-ar fi produs din pricina montării unui videoproiector pe o structură de tavan fals care a cedat sub greutatea echipamentului. Spațiul respectiv se află acum în administrarea celor de la Nenițescu care au fost nevoiți să se mute cu tot cu echipamente pentru a face loc elevilor de la Eminescu care învață acum în clădirea de pe strada Transilvaniei. Conducerea unității de învățământ spune că responsabilitatea ar reveni, de fapt, societății care a montat echipamentele care nu a luat în calcul că tavanul din respective sală ar putea ceda sub greutate echipamentelor suplimentare.

Norocul a  făcut ca la momentul prăbușirii tavanului nimeni să nu se afle în zona cu încărcătura cea mai grea. De altfel o bucată din structura metalică ar fi lovit o elevă însă aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.