Candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean, Marian Cristinel Bîgiu, a cîştigat alegerile în mai multe secţii de votare din judeţ, după cum arată numărătorile paralele efectuate de partidele politice, însă numărătoarea voturilor continuă.
După numărarea voturilor în mai multe secţii, atît din municipiul Buzău cît şi din mediul rural, Bîgiu pare a fi cîştigătorului actualului tur de scrutin al funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean.
De asemenea, primarul în funcţie, Constantin Boşcodeală, conduce în numaratorile paralele efectuate de partidele politice, el fiind secondat de candidatul independent Paul Negoiţă.
Aceleaşi numărători arată că PSD a cîştigat primăriile din localităţile buzoiene Padina, Breaza, Mihăileşti, Săpoca, Ziduri, Chilii, Bălăceanu, Glodeanu Sărat, Poşta Cîlnău, Stîlpu, Smeeni, Unguriu şi Glodeanu Sărat. PNL ar fi cîştigat primăriile din Căneşti, Florica, Berca, Breaza, Pătîrlagele în timp ce PDL ar fi luat primăria Chiojdu.

La Rîmnicu Sărat a cîștigat candidatul PNL, Viorel Holban. Alexandru Corcodel a pierdut alegerile la Nehoiu.
PPDD și-a adjudecat Primăria Pârscov.
REvenim cu detalii!

Cristina DINULESCU

3 COMENTARII

  1. referitor la campania locala si cea judeteana vreau sa fac un comentariu la adresa conduceri din centru CITO RM SARAT JUD BUZAU beneficiarii centrului sunt terorizati de doamna LUMINITA DRAGAN si de citi va salariati ai centrului deoare ce au fost pusii de conducerea centrului sa voteze VICTOR MOCANU daca nu ii va da afara si cunoscindule situatia si statutul social echipa de asistenta sociala din cadrul CITO iau condus pina la sediul de votare pentru a vota asa cum se dorea de LUMINITA DRAGAN ia a sustinut ca are spatar la directie pe POPA MARIOARA si pe ROSIORU CLAUDIA iinsa planul lor sa dat peste cap acest comentariu este facut de mine GOLEA MARCEL daca sunteti demni si corecti puteti sa faceti o schimbare la CITO RM SARAT jud BUZAU …………………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.