USL la 22 dec

 

Înaintea alegerilor locale din vara acestui an, ne]nțelegerile din USL Buzău au ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, fie ele locale sau naționale. Liderii USL au dat însă asigurări că după alegerile locale totul se va limpezi iar în mare parte acest lucru s-a putut vedea în urma alegerilor din 10 decembrie când, la Buzău, USL a obținut toate cele 10 mandate de parlamentari puse în joc. Dar cum orice minune nu ține decât trei zile, la doar câteva zile după alegerile parlamentare, semnele unei fisuri în rândul USL Buzău au apărut din nou.
De această dată, „războiul” nu se mai dă între PNL și PSD ci între conservatorii lui Gheorghe Vlase și ceilalți parteneri de alianță. Faptul că între PSD și PNL, pe de o parte și Partidul Conservator pe de altă parte, există neînțelegeri s-a putut constata lesne, sâmbătă, când, la Buzău, s-au comemorat 23 de ani de la revoluția din decembrie 1989. Cu această ocazie liderii PNL și PSD au hotărât să depună din partea USL o coroană de flori la monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 dar conservatorul Gheorghe Vlase a refuzat să li se alăture.
PC la 22 dec
Supărat probabil că nu a fost consultat în legătură cu dimensiunea coroanei, Vlase și-a adunat toți membri de partid și împreună au depus o coroană de flori din partea Partidului Conservator.
Rămâne de văzut dacă supărarea conservatorilor va trece și dacă noul an va aduce înțelegera promisă și în rândul USL Buzău.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.