Prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, a explicat, joi, pentru prima dată de la schimbarea conducerii organizației județene de ce cinci din cei 9 consilieri județeni nu mai fac parte din structurile de conducere ale organizației județene. Este vorba despre Ioan Caton Mateeșescu, Dorin Bădulescu, Raul Florescu, Ionuț Nicolae și Nicolae Mărăcine care este doar membru supleant.

Atanasiu a spus că desemnarea Comitetului Executiv Județean este strict atributul noului președinte și consideră că, cei cinci consilieri adepții „politicii cu bodyguarzi” nu înțeleg democrația și s-au plasat singuri în afara partidului.

„Noul CJEx este numit la propunerea președintelui. Era firesc ca din cei 40 de membri care fac parte din noul comitet să lipsească acei oameni care cred că politica în PNL se face cu bodyguarzi. Politica în PNL   este politica ușilor deschise, a oamenilor transparenți care nu trebuie apărați de bodyguarzi ca să își poată exprima ideile sau să nu își poată exprima ideile. Această politică o facem cu oameni care înțeleg democrația și cei care nu înțeleg democrația singuri se pun în afara partidului”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu.

În ceea ce privește o eventuală excludere din partid a consilierilor care au organizat puciul pentru demiterea fostului președinte al PNL, Ovidiu Anghel, Atanasiu a spus că totul depinde de comportamentul pe care îl vor adopta pe viitor.

„Dacă vor fi militanți ai partidului și ne vom da seama că au greșit dar se pot corecta, vor fi colegii noștri. Dacă nu, cu părere de rău, va trebui să ne despărțim”, a încheiat Teodor Atanasiu.

2 COMENTARII

 1. Noroc ca a venit mamutul asta sa explice pentru tampitii din PNL , ce inseamna democratia de partid , adica , ajung niste smecherasi in functii de conducere si de acolo, numesc structurile partidului , nu exista posibilitatea sa propui si sa votezi , totul fac cei de la centru , muncesc ei pe branci , restul , ca la biserica , in genunchi si pe coate !

 2. oferta de împrumut pentru toți (să împărtășească mesajul)
  E-mail: internationalbank07@gmail.com
  ești căutarea pentru finanțare pentru a revigora activitățile dumneavoastră, fie pentru realizarea unui proiect , fie să cumpere un apartament dar din păcate banca prezintă la tine are condiții, care sunt în imposibilitatea de a umple. cel mai mult mă privește, eu sunt un manager de bancă și banca mea o să vă acorde împrumuturi variind de la 1000€ 2500000€ are toate persoanele în măsură să își îndeplinească angajamentele. în plus, rata dobânzii este de 2% pe an. fie ai nevoie de bani pentru alte motive ; nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații. Dacă sunteți interesat de un împrumut. E-mail: internationalbank07@gmail.com

  E-mail: internationalbank07@gmail.com
  E-mail: internationalbank07@gmail.com

  Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.