După Finanţele buzoiene care au operat restructurări fără să dea oameni afară, a venit rîndul Gărzii Financiare şi Vămii să teracă la redimensionarea schemelor de personal. Prima dintre cele două instituţii care va trece la evaluarea personalului, urmînd ca pînă pe 25 iunie să anunţe şi concedierile, va fi Garda Financiară. Din 33 de posturi cîte are instituţia, se vor tăia cele 13 care sunt neocupate, în momentul de faţă, dar, pentru că schema de personal prevede doar 13 posturi, alţi trei angajaţi vor trebui să fie trimişi acasă. Pentru a decide cine sunt comisarii care vor fi concediaţi, în zilele următoare se vor face evaluări interne.

Vama Buzău este, deocamdată, în aşteptarea unor precizări de la autoritatea de resort. Conducerea Biroului Vamal nu ştie la cîţi oameni va trebui să renunţe, dar anunţă că disponibilizările vor începe de la personalul contractual, respectiv şoferul instituţiei şi casierul. Concedierile se vor face tot în urma unor evaluări care trebuie să se încheie în cel mult două luni. În prezent, Biroul Vamal Buzău numără 19 angajaţi.

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/enescu.mp3|titles=Marinela Enescu, sef Biroul Vamal Buzau] [audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/voicu-.mp3|titles=Cristi Voicu, comisar sef Garda Financiara]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.