Zilele Buzaului1 Oktoberfest, celebra sărbătoare nemțească, vine în acest an și la Buzău. Timișoreana invită buzoienii între 20 si 22 septembrie la trei zile de distracție și voie bună, pe platoul Dacia. În cinstea buzoienilor, cea mai iubită bere din România organizează un eveniment la ei acasă.
„Timișoreana va fi alături de oaspeții săi pe Platoul Dacia din centrul Buzăului. Platoul va fi amenajat în spiritul Timișoreana, cu concerte, evenimente dedicate publicului larg, jocuri, voie bună, distracție și multe alte surprize. Îi așteptăm pe toți cei din Buzău, dar și pe cei din împrejurimi să petreacă un weekend de poveste alături de prima bere de tradiție din România și alături de cei dragi.”, a fost invitația Cristinei Gherman, Senior Brand Manager Timișoreana.
Oktoberfest de Buzău va aminti de vremurile de odinioară și ne va purta pe fiecare dintre noi într-o atmosferă de poveste, departe de alte griji. Meșteșugul unei beri de tradiție este transmis mai departe în acest weekend, după ce a scris povestea Timișoreana acasă, în cele 10 zile de Serbări Timișoreana.
Ca întotdeauna, este o mare sărbătoare pentru Timișoreana să îi aibă aproape pe toți prietenii berii, mai ales că în weekendul ce vine sunt două motive de bucurie: deschiderea porților Fabricii de bere din Buzău pentru prima dată în 35 ani și un eveniment plin de surpize, cinstit de o bere proapătă și rece Timișoreana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.