Fostul purtător de cuvânt al Companiei de Apă Buzău numit la jumătatea lunii iulie secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, Timotei Oprea, a demisionat din funcție odată cu ieșirea ALDE de la guvernare.

„Am făcut, alături de ceilalți miniștri și secretari de stat din ALDE, gestul politic de a-mi depune demisia din funcția de secretar de stat. Este o decizie firească, luată ca urmare a faptului că am votat, în Delegația Permanentă a ALDE, ieșirea de la guvernare, constituirea Alianței cu Pro România și susținerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Demisia va fi înaintată astăzi prim-ministrului României. Profit de ocazie pentru a mulțumi tuturor colegilor din Ministerul Culturii și Identității Naționale. A fost o plăcere și o onoare să îi cunosc și să lucrez cu aceștia”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de Timotei Oprea.

Odată cu ieșirea de la guvernare a ALDE și în teritoriu sunt așteptate mișcări de trupe. Primul pe picior de plecare este chiar subprefectul Leonard Dimian care poate concura liniștit pentru cel mai scurt mandat la vârful Prefecturii Buzău. Alături de el dar cu șanse ceva mai mici de a fi înlocuiți în viitorul apropiat se mai află directorii Electrica Fănică Bârlă și Ovidiu Anghel și șefa învățământului buzoian, Florina Stoian care are însă un concurs câștigat pentru postul pe care îl ocupă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.