Deputatul PNL de Buzău, Titi Holban, a declarat marți pentru Mediafax că a fost audiat luni de procurorii DIICOT în calitate de martor în dosarul privind rețeaua de prostituție coordonată de Andreea Marta – soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, precizând că nu crede că va avea de suferit de pe urma scandalului întrucât nu apare ca învinuit.
Potrivit deputatului Titi Holban, audierile au durat circa 15 minute, timp în care procurorii i-au arătat mai multe liste cu nume și l-au întrebat dacă recunosc pe cineva. Holban a precizat că nu arecunoscut nici un nume, adăugând că nu cunoaște pe nimeni în afara Andreei Marta.
Liberalul buzoian a mai precizat că dacă va mai fi chemat la audieri va merghe pentru că nu ascunde nimic și trebuie să lămurească lucrurile în acest scandal.
”Am fost ieri la audieri, trebuia să mă duc, să respect legea. Mi s a prezentat de ce sunt chemat, mi-au arătat niște liste cu nume iar din tot ce era ecolo, n-am cunoscut pe nimeni. Maxim un sfert de oră au durat audierile. Nu știu dacă voi mai fi chemat la audieri dar dacă voi fi mă voi prezenta”, a declarat Titi Holban.
De asemenea, Holban le-a spus procurorilor că se cunoștea cu Andreea Marta din anul 2008 când aceasta era membru PNL.
”O cunosc pe Marta, am fost cu ea în campania electorală, a fost și în Buzău, în anul 2008, altfel nu se explică legătura mea cu ea”,a declarat deputatul Titi Holban.
Parlamentarul buzoian a precizat totodată că nu crede că va avea de suferit de pe urma acestui scandal întrucât nu are decât calitatea de martor nicidecum de învinuit:” Nu cred că am de suferit de pe urma acestui scandal, nu e nimic adevărat. Odată ce nu sunt învinuit nu am nici o treabă. Sunt un simplu martor in urma unor interceptări telefonice. Am vorbit cu marta pe telefon de la Parlament și așa am fost interceptat, altfel nu mi explic, vorbeam cu ea de 2-3 ori pe an.”
Deputatul de Buzău Titi Holban candidează la alegerile din 9 decembrie pentru cel de al doilea mandat în Ccolegiul 3 Camera Deputaților în zona Râmnicu Sarat.

C.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.