Cel mai mare târg al toamnei în municipiul Buzău, Toamna Buzoiană va fi organizat în acest an de Direcția Agricolă în colaborare cu Primăria municipiului Buzău. Târgul se va desfășura timp de 8 zile din 18 până pe 25 septembrie în bine cunoscuta locație de la Târgul Drăgaica și va aduce în fața buzoienilor peste 100 de producători locali de legume și fructe dar și meșteri populari și artiști de muzică popular care vor urca pe scena amenajată de organizatori în fiecare seară.

Intrarea la târg va fi gratuită și buzoienii pot veni să își facă aprovizionarea pentru sezonul rece cumpărând direct de la producători, organizatorii promițând prețuri mult mai avantajoase decât în piețe sau supermarket-uri.

Deschiderea târgului va avea loc sâmbătă 18 septembrie de la ora 15.30 și așa cum spune tradiția ultimilor ediții la deschidere va fi prezent fostul ministru al agriculturii Petre Daea.

Pe lângă un număr mare de producători cu o variată gamă de mărfuri organizatorii au pregătit și un program artistic pe măsură. Pentru aceasta va fi delimitată o zonă de concerte  unde accesul se va putea face doar în condițiile stabilite de lege pentru persoanele vaccinate, trecute prin boală sau care prezintă un test negativ însă măsura este doar una „pe hârtie” întrucât evenimentul fiind organizat în aer liber oricine poate veni să își cumpere marfa vândută de producătorii locali și astfel pot asista la spectacolele pregătite fără a fi în prima linie de lângă scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.