TopT1
TOP T, sub semnul întrebării, după tragedia din Colectiv în urma căruia au murit 30 de oameni iar alți circa 150 au fost răniți.
Tolea Poștovei , președintele Fundației pentru Tineret Buzău care organizează renumitul festival rock Top T, susține că nu are încă o decizie privind organizarea ori, eventual, anularea evenimentului programat în datele de 6 si 7 noiembrie. Între timp, trupa Taine și-a anunțat anularea concertului la festivalul de la Buzău, artiștii precizând că vor lua o pauză până când se va interzice fumatul în cluburi, măcar pe durata susținerii concertelor.
”Deocamdată, nu avem alte anulări, nu am luat o decizie, am început să dau telefoane, să văd ce se întâmplă cu clubul, cu finanțarea, adunăm date, nu am luat o decizie. La Taine e de înțeles, au fost într-o comunitate cu toți cei implicați, le-au murit mulți prieteni, am vorbit cu ei la telefon, plângeau, acum umblă din spital în spital să-și vadă prietenii, pe cei răniți, sunt total marcați”, a declarat luni Tolea Poștovei.
Pe de altă parte, Sorin Cristea, patronul Cafenelei Artiștilor, acolo unde este programat să se organizeze TOP T spune că evenimentul nu are de ce să fie anulat.
”Am pus la punct totul, nu are de ce să nu se țină TOP T, e urât ce s-a întâmpla în Colectiv, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să continuăm, pentru greșelile unora să se oprească. Noi suntem o companie serioasă, avem grijă ca lucrurile să funcționeze într-un firesc iar oamenii să se bucure nu să se întristeze . într-un astfel de moment, iei lucrurile de la zero și începi să te uiți mai atent la ce se întâmplă în unitatea asta. Te uiți atent și respecți normele”, ne-a declarat Sorin Cristea.

2 COMENTARII

  1. […] TOP T, sub semnul întrebării, după tragedia din Colectiv în urma căruia au murit 30 de oameni iar alți circa 150 au fost răniți. Tolea Poștovei , președintele Fundației pentru Tineret Buzău care organizează renumitul festival rock Top T, susține că nu are încă o decizie privind organizarea ori, eventual, anularea evenimentului programat în datele de 6 si 7 noiembrie. Între timp, trupa Taine și-a anunțat anularea concertului la festivalul de la Buzău, artiștii precizând că vor lua o pauză până când se va interzice fumatul în cluburi, măcar pe durata susținerii concertelor. ”Deocamdată, nu avem alte anulări, nu Sursă știre […]

  2. […] TOP T, sub semnul întrebării, după tragedia din Colectiv în urma căruia au murit 30 de oameni iar alți circa 150 au fost răniți. Tolea Poștovei , președintele Fundației pentru Tineret Buzău care organizează renumitul festival rock Top T, susține că nu are încă o decizie privind organizarea ori, eventual, anularea evenimentului programat în datele de 6 si 7 noiembrie. Între timp, trupa Taine și-a anunțat anularea concertului la festivalul de la Buzău, artiștii precizând că vor lua o pauză până când se va interzice fumatul în cluburi, măcar pe durata susținerii concertelor. ”Deocamdată, nu avem alte anulări, nu …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.