Zona de deal din jurul stațiunii Sărata Monteoru s-a dovedit, în ultima vreme, una destul de grea pentru turiștii care s-au aventurat în drumeții prin pădurile din zonă. Jandarmii buzoienii au fost solicitați să găsească turiștii rătăciți atât sâmbătă cât și duminică iar căutările au fost destul de anevoioase.
Sâmbătă jandarmii au fost alertați în jurul orei 14.30 de către doi motocicliști care au plecat din zona dealului Istrița cu intenția de a ajunge la Sărata Monteoru și care au rătăcit drumul. După căutări care au durat trei ore si jumătate cei doi motocicliști au fost găsiți la 4 kilometri de localitatea Breaza.
Ziua de duminică a dat din nou bătăi de cap jandarmilor după ce un prahovean cu trei copii s-a rătăcit în pădure în zona stațiunii Sărata Monteoru. Pentru găsirea celor 4 rătăcițis-a constituit o echipa impresionantă formată din 12 jandarmi cărora li s-au alăturat polițiști, pompieri și reprezentanți ai ocolului silvic care au luat la puricat zona și care au reușit după aproape 6 ore să îi găsească pe amatorii de drumeții la aproximativ 15 kilometri de unde plecaseră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.