Traficul auto în zona Piața Dacia va fi restricționat miercuri și joi dimineață ca urmare a desfășurării repetițiilor și a festivităților organizate de autoritățile locale și județene cu ocazia Zilei Imnului Național.

Astfel,  miercuri dimineață între orele 8.45-9.30 și joi între orele 8.15-10.00 circulația în zona central a orașului precum și parcarea ori staționarea în jurul Primăriei Buzău vor fi interzise.

Autoritățile locale și județene în colaborare cu militarii din cadrul Garnizoanei Buzău aniversează joi, pe 29 iulie Ziua Imnului Național în centrul municipiului Buzău. Miercuri dimineață sunt programate repetițiile pentru evenimentul care va avea loc joi.

Desfășurarea festivității va începe la ora 9.00 cu întâmpinarea persoanelor oficiale și prezentarea onorului Prefectului județului Buzău și Comandantului Garnizoanei Buzău și va continua cu salutul drapelului de luptă, ruga de închinare pentru poporul român, alocuțiunea tematică privind simbolistica versurilor Imnului Național, prezentată de către un reprezentant al Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Buzău și intonarea Imnului Național al României de către întreaga asistență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.