cisterna 3

Traficul pe DN 2 B Buzău-Brăila, blocat în urma unui accident în urma căruia o cisternă cu 25 de tone de motorină s-a răsturnat în afara șoselei, a fost reluat la aproape 6 ore de la producerea evenimentului timp în care circulația către Brăila s-a desfășurat deviat pe un drum județean din Țintești.
Potrivit reprezentanților IPJ Buzău, circulația pe DN 2 B Buzău-Brăila a fost reluată în jurul orei 18.40 și se desfășoară în condiții normale după o operațiune extrem de anevoioasă la finalul căreia au fost puse pe roți cisterna și capul tractor cu ajutorul unei macarale.
Cele 25 de tone de combustibil au fost transvazate într-o altă cisternă trimisă în zonă de societatea căreia îi aparținea transportul, după care autovehiculul a fost repus pe roți.
O autocisternă cu 25 de tone de motorină s-a răsturnat luni pe DN 2 B Buzău Brăila, în afara șoselei.
Potrivit comisarului șef Florina Crucianu de la IPJ Buzău, accidentul în urma căruia o cisternă cu 25 de tone de motorină s a răsturnat pe DN 2 B Buzău Brăila, la 5 km de Buzău, a avut loc, cel mai probabil, pe fondul neatenției la volan de care ar fi dat dovadă șoferul mașinii care a scăpat nevătămat în urma coliziunii. Bărbatul, un brăilean de 44 de ani, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de o mașină din față care a frânat brusc, a tras dreapta de volan, în încercarea de a evita un impact, și s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului, din autocisterna plină cu motorină a început să se scurgă combustibil pe câmp, pentru neutralizarea lui fiind împrăștiat nisip.
C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.