UPDATE:

Șoferul de 24 de ani, mort în accidentul produs sâmbătă spre duminică la Mărăcineni se numea Nicolae Vasile și absolvise în anul 2012 cursurile Universității Politehnice din București, Facultatea de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice. Tânărul era inginer specializat în ingineria sudării și lucra din anul 2013 la Air Liquide Welding. De altfel, în mașină a fost găsită și casca acestuia.

Celălalt tânăr de 19 ani, decedat în urma accidentului de duminică dimineață, se numea Robert Pană și în septembrie ar fi împlinit 20 de ani. El absolvise în anul 2013 Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu” Buzău.

 

 

Doi tineri de 19 și 24 de ani, din localitatea Focșănei, au sfârșit tragic, duminică dimineață, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de un zid, fiind scăpată de sub control într-o curbă ușoară. Autoturismul Fiat Albea cu care cei doi tineri se întorceau de la discoteca din Berca, se deplasa dinspre localitatea Săpoca către Buzău când, din cauza vitezei excesive, tânărul de 24 de ani aflat la volanul mașinii a pierdut controlul direcției de mers și a intrat inițial într-un magazin, fiind proiectat ulterior în gardul zidit al unei proprietăți aflate pe marginea drumului județean 203K.
Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au murit pe loc, fiind prinși practic sub bordul autoturismului. Pentru scoaterea lor din mașină a fost nevoie de intervenția pompierilor de la serviciul de descarcerare, intervenția fiind extrem de dificilă.

Autoturismul a fost distrus în proporție de peste 95 la sută dar și alte două imobile au fost avariate. Este vorba despre un magazin administrat de fiul primarului din Mărăcineni, magazin căruia i-au fost distruse geamurile, instalația de încălzire și o bună parte din marfă, dar și gardul locuinței afaceristului buzoian Romeo Vollert, de care s-a izbit mașina după ce a ricoșat din vitrina magazinului.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.