Numărul celor care lucrează în străinătate este în continuă creștere, în ciudă obstacolelor recente. Fie că aleg să plece în Anglia la muncă sau într-o altă țara europeana, românii trimit sume considerabile în țara. Transferurile de bani sunt nu doar mai numeroase dar și mai consistente, iar industria în sine este în continuă expansiune. În aceste condiții, întrebarea care se pune este de ce un număr atât de mare de oameni continuă să aleagă soluțiile mai lente și mai costisitoare.

Cei care știu puțin sau deloc despre industria Fintech sunt cei mai predispuși să persiste în greșeală. Ani de zile au fost obligați, din lipsă unei alternative reale să apeleze la operatorii tradiționali. Băncile, la fel că Moneygram și Western Union au avut monopolul și continuă să aibă o poziție dominantă în ecosistem. Vestea bună este că această poziție este șubrezita în fiecare zi de noile companii care oferă alternative mai convenabile. Transferurile de bani din străinătate sunt tot mai ieftine, iar avantajele greu de ignorat.

Transferuri Peste Graniță în Câteva Minute

Fie care vor să trimită o sumă de bani în mod constant sau încearcă să își ajute un prieten sau o rudă în mod punctual, românii din străinătate se așteaptă la promptitudine. Prețul scăzut al acestor tranzacții este la fel de important că și viteză cu care operațiunea este finalizată. TransferGo ajută migrantii să trimită bani în țara cu doar 10% din costuri și în mai puțin de 30 de minute. Evident, că aceste numere sună prea bine că să fie ignorate, mai ales dacă le comparam cu media industriei.

Peste trei milioane de români lucrează în acest moment într-una din țările Europene, conform unui raport al Organizației Națiunilor Unite, publicat de Mediafax. Numărul lor este impresionant din toate punctele de vedere și este de așteptat să rămână constant sau chiar să crească. O mare parte din acești oameni încearcă să minimalizele costurile, chiar dacă nu au o pregătire financiară. În momentul în care li se prezintă o soluție ușor de înțeles, ieftină și convenabilă, este de așteptat să o adopte fără rezerve.

TransferGo le-a servit interesele încă de la început și continuă să răspundă cerințelor lor. Faptul că tot mai mulți clienți își doresc servicii mai rapide a condus la dezvoltarea serviciului ce permite tranzacții în 30 de minute. Simplul fapt că se poate plăti de 10 ori mai puțin atunci când trimiți bani peste hotare este un argument puternic, iar viteză mare îl face irezistibil. Nu este așadar deloc surprinzător că numărul celor care trimit bani astfel a crescut mult în ultimul an.

Cel Mai Avantajos Curs

O mare problemă a transferurilor internaționale de bani este aceea că cei ce trimit bani sunt loviți de schimbul de curs valutar. Băncile au tendința să extragă maximum de profit posibil în fiecare operațiune, ceea ce duce la costuri ridicate. În schimb, TransferGo a reușit să reducă mult taxele și asigură transferul de bani indiferent de fluctuațiile valutare. Comunitătile de români din Marea Britanie sunt unele dintre cele mai mari din Europa și cele mai mari beneficiare ale acestui serviciu.

În contextul în care lira sterlină este într-o continuă depreciere, ultimul lucru de care lucrătorii migranți au nevoie este să plătească comisioane mari. Sprijinul oferit prin reducerea considerabilă a comisioanelor și taxelor de transfer este indispensabil pentru mulți dintre ei. Viitorul sună bine din acest punct de vedere, chiar dacă politic și economic se adună din nou nori deasupra Europei.  Pentru lucratorii romani din Marea Britanie este reconfortant sa stie ca cel putin tranzactiile internationale sunt tot mai iefine si sigure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.