Trei bărbați din Bangladesh au fost prinși în semiremorca unui TIR de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat după ce au fost sesizați de către un bărbat  în vârstă de 48 de ani, din Belarus, șoferul mașinii, cu privire la faptul că din semiremorcă se aud zgomote.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat pe DN2E85, la intrare în municipiului Râmnicu Sărat, în semiremorca camionului, trei bărbați din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 26  și 30 de ani și care nu aveau asupra lor documente de identitate.

Polițiștii continuă verificările cu privire la modul de intrare în țară, totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat, conform art. 262 din Codul Penal și trafic de migranți conform art. 263 din Codul Penal.

Persoanele în cauză urmează să fie preluate de către polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări Buzău pentru a fi cazați la un centru de custodie publică din București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.