Valerica Sercaianu retinut2

Lună aglomerată pentru magistrații buzoieni abia reveniți din vacanță. Ei au de soluționat un număr mare de dosare printre care se numără și câteva cazuri intens mediatizate . Marți, pe data de 10 septembrie, este rândul primarului Comunei Cernătești, Valerică Șercăianu să apară în fața judecătorilor în procesul în care este acuzat de ucidere din culpă în formă agravantă după ce, în ziua de 29 mai în timp ce își conducea autoturismul de teren sub influența băuturilor alcoolice a lovit două adolescente ce se deplasau pe marginea drumului iar una dintre ele și-a pierdut viața. Alături de Șercăianu în judecată a mai fost trimis și un al doilea șofer care inițial nu a fost cercetat de anchetatori și care la primul termen în instanță a cerut strămutarea procesului. Cererea sa urmează a fi judecată de magistrații Curții de Apel Ploiești la finele lunii septembrie.
Leon RUSU
Peste două zile, în data de 12 septembrie, în fața magistraților Judecătoriei Buzău este așteptat profesorul de muzică Leon Rusu acuzat de corupție sexuală după ce ar fi mângâiat și sărutat în timpul orelor de curs șapte eleve. La primul termen in proces programat la începutul lunii august Leon Rusu a cerut magistraților amânarea judecării cauzei pentru a-și putea angaja un apărător și a-și putea pregăti apărarea. De menționat că de la debutul scandalului profesorul Leon Rusu și-a schimbat în numeroase rânduri apărătorii .

Petrisan
Săptămâna viitoare, în data de 19 septembrie este rândul unui alt dascăl să apară în fața judecătorilor. Este vorba despre profesorul de matematică Marcel Petrișan acuzat de pornografie infantilă în formă continuată. La fel ca și Leon Rusu, la primul termen de judecată fixat în luna iunie, Marcel Petrișan a solicitat magistraților amânarea judecării cauzei pentru a-și putea pregăti apărarea.
Săptămâna viitoare este una cu emoții și pentru deputatul PSD Marian Ghiveciu. Procesul în care este acuzat de procurorii DNA de fapte de corupție reintră pe rolul Secției Penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție și se va judeca, joi pe 18 septembrie de la ora 12.00.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Dar voi cind aveti de gind sa il mediatizati pe BOSCODEALA ca vine acum,acum octombrie,ori ati pus Batista pe tambal,nene cum o sa se darime toata mafia di jurul edilului cum or sa ajunga astia,complicit pe la puscarii.Ce zici ciolacule,dobrica,pile,ionita,burada ,dunele,birla,mihalascu si toti aia care ati jefuit primaria si pe noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.