Trei dintre cei șase atacatori de la fast-food-ul din Dorobanți au fost prinși, între cei ridicați de Poliție aflând-se si Edison, conducătorul grupului. Ei ai fost conduși la audieri în timp ce polițiștii încearcă să dea de urma celorlalți trei.
”În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost depistate trei persoane, bănuite a fi implicate în conflictul din municipiul Buzău. Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, pentru audieri”, au anunţat, luni după-amiază, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Buzău.
Potrivit acestora, ”verificările continuă, pentru depistarea celorlalte persoane implicate în eveniment şi clarificarea situaţiei de fapt”.

Între timp, patronul localului a declarat presei că gruparea i-a cerut de mai mult timp taxă de protecţie şi că a depus o plângere la Poliţie din această cauză. Luni, membrii grupării ar fi venit să-l atace pentru că i-a reclamat la Poliţie, dar şi pentru a cere prima tranşă de o mie de euro din suma de 5000 de euro stabilită de ei.
După finalizarea audierilor, poliţiştii vor merge împreună cu suspecţii pentru a percheziţiona cele două autoturisme care au fost descoperite în oraş, în apropierea locuinţelor lor, pentru a vedea dacă armele folosite în atac sunt decoperite în acestea.
Cel puţin şase persoane de etnie romă au provocat distrugeri la o pizzerie dintr-un cartier din Buzău, având asupra lor macete, topoare şi bastoane telescopice, cu care l-au rănit pe patronul localului căruia i-ar fi cerut taxă de protecţie o mie de euro. Suspecţii au fugit cu două maşini, acestea fiind abandonate în oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.