DSP a  raportat, duminică, cinci cazuri noi de buzoieni infectați cu Covid-19 dintre care trei sunt pacienți care au fost internați pe Secția de Boli Interne și care au fost transferați la Infecțioase când secția a fost închisă. Cei trei au fost testați înaintea externării iar rezultatul a fost pozitiv. Alte două cazuri sunt ale unei tinere de 30 de ani însărcinată și a unei buzoience de 45 de ani care s-a prezentat cu simptome la UPU în urmă cu câteva zile.

CAZUL 212: pacient sex feminin, 45 de ani, simptomatică, s-a prezentat  în data de 3.06.2020 la UPU- Spitalul Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 213: pacient sex masculin, 62 de ani, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 214: pacient sex feminin, 71 de ani, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 215: pacient sex masculin, 57 de ani, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 216: pacient sex feminin, 30 de ani, din municipiul Buzău, gravidă, simptomatică.

La Buzău numărul cazurilor confirmate de la debutul epidemiei a ajuns duminică la 216 din care 110 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, 22 de persoane se află în centre de carantină instituționalizată iar 1783 de persoane sunt izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.