Trei tineri din București rămas blocați în albia unui râu pe care încercau să-l traverseze cu mașina la finalul unei minivacanțe în Munții Buzăului ai au stat mai bine de 9 ore până când, cu ajutorul jandarmilor, au reuși să scoată autoturismul și să își continue drumul către casă.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău, miercuri seară, trei tineri din București au solicitat sprijinul jandarmilor prin apel la 112, după ce mașina lor a rămas suspendată în albia unui rău din zona cătunului Gura Milei din județul Buzău. Tinerii au cerut ajutorul jandarmilor buzoieni după ce mai bine de 6 ore au încercat fără succes să scoată singuri mașina din noroi.

Pentru a solicita ajutorul jandarmilor a fost nevoie ca unul din cei trei să parcurgă pe jos aproximativ 4 kilometri pentru a ajunge într-o zonă cu semnal unde să își poată folosi telefonul mobil.

După primirea apelului jandarmii din cadrul Postului Montan Nehoiu au ajuns in zonă și după aproximativ 3 ore de încercări, cu ajutorul ATV-ului din dotare, au reușit să tracteze autoturismul către o zonă practicabilă și să îi aducă în siguranță pe drumul public.

Cei trei tineri, cu vârste între 20 si 23 de ani, le-au spus jandarmilor că fuseseră în călătorie pe munte, cu cortul și plecaseră către casă spre Capitală.

3 COMENTARII

  1. […] Trei tineri din București rămas blocați în albia unui râu pe care încercau să-l traverseze cu mașina la finalul unei minivacanțe în Munții Buzăului ai au stat mai bine de 9 ore până când, cu ajutorul jandarmilor, au reuși să scoată autoturismul și să își continue drumul către casă, scrie observatorulbuzoian.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.