Harta
Tribunalul Buzău reia licitația pentru identificarea unui spațiu în care să funcționeze în următorii cinci ani Judecătoria Buzău. După problemele întâmpinate la ultima procedura, reprezentanții Tribunalului au făcut câteva modificări în cerințele impuse astfel încât să nu mai existe discuții cu privire la zona în care trebuie să se afle clădirea dar a fost mărită și suprafața care urmează a fi închiriată. Astfel, clădirea în care ar urma să funcționeze Judecătoria ar trebui să fie amplasată în zona delimitată de străzile Frăsinet, Mesteacănului, Aleea Sporturilor, Soarelui, Victoriei, Triumfului, 1 Decembrie 1910, Unirii(începând de la Cimitirul Eroilor și până la complexul Aurora), Bulevardele Mareșal Averescu și Stadionului, străzile Caraiman, Oltului, Constituției și Prutului.
De asemenea, a fost mărită suprafața ce urmează a fi închiriată de la 1.500 de metri pătrați la 1.800 de metri pătrați pentru că la procedura precedentă toate ofertele de imobile compartimentate după cerințele din caietul de sarcini ajungeau sa o suprafață totală de 1.700-1.800 de metri pătrați.
Nu în ultimul rând, suma care ar urma să fie plătită lunar pentru spațiul pus la dispoziție a crescut de la 15.000 la 18.000 de euro.
Vezi aici Caietul de Sarcini!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.