Cu gândul la îndeplinirea obiectivului propus pentru această ediţie de campionat şi anume clasarea pe locul 2,Tricolorul Gălbinaşi a intrat pe teren hotarâtă să contabilizeze toate cele trei puncte în confruntarea de pe teren propriu cu Voinţa Limpeziş, programată în etapa a 17-a din Liga a V-a, seria a II-a. Lucru care de altfel s-a şi întâmplat, echipa condusă de pe margine de Ionuţ Dragomir izbutind să câştige la limită, scor 2-1după ce în ultimul sfert de oră a evoluat în superioritate numerică. Formaţia gazdă a început partida în forţă şi în minutul 15 conducea deja cu 2-0 graţie golurilor marcate de Marcu(13) care a frutificat un corner executat de Cristea şi Muşat(15) cu un şut din interiorul careului, la capătul unei acţiuni personale. Se părea ca Tricolorul va obţine o victorie facilă numai că oaspeţii nu s-au speriat de cele două goluri încasate şi au încercat să îşi vândă pielea cât mai scump. În urma unui contraatac, echipa din Limpeziş a redus din handicap prin Costache(25), acesta reluând din şapte metri, centrarea lui Ionaşcu. Din acel moment jocul s-a mai echilibrat iar încercările gazdelor de a marca un gol care să risipească emoţiile, au rămas doar la stadiu de intenţie. Asta chiar dacă în ultimele 15 minute ale meciului, echipa din Limpeziş a jucat cu un om mai puţin, după eliminarea lui S. Dedu pentru cumul de cartonaşe galbene. Fluierul final al arbitrului Beşleagă a consfiinţit o victorie chinuită a Tricolorului însă care a adus trei puncte extrem de preţioase dătătoare de speranţe pentru ceea ce urmează.
Tricolorul Gălbinaşi este una dintre echipele cu media de vârstă cea mai mică(21 ani) din campionatul Ligii a V-a iar în primul unsprezece se regăsesc nu mai puţin de şase jucători care au până în 18 ani. De altfel,după ce a renunţat să mai evolueze în primul eşalon al fotbalului judeţean, clubul condus de Ionuţ Dragomir, fost arbitru, a decis să întinerească lotul, mizând totodată pe foarte mulţi fotbalişti din localitate. Astfel dintre cei 20 de jucători doar 3(Paşa, Muşat,Cristea) provin de la alte echipe.
,,La finalul campionatului trecut am renunţat la jucătorii care nu erau din comuna şi am adus numai tineri de aici pe care să-i creştem iar în viitorul cel mai apropiat să atacăm promovarea în Liga a III-a. Sigur că mai avem de lucru însă deocamdată sperăm ca la finalul acestui sezon să terminăm pe locul 2. Acesta este de altfel, obiectivul propus iar eu sunt optimist că îl vom îndeplini”, a declarat preşedintele Tricolorului Gălbinaşi, Ionuţ Dragomir.
Jucătorii sunt stimulaţi financiar la fiecare meci, prima pentru victoria de acasă fiind de 50lei şi se dublează în cazul unui succes în deplasare iar pe lângă bani, beneficiază de o masă şi bere.
În altă ordine de idei, în 2016 Primăria intenţionează să schimbe gazonul cu unul sintetic şi să acopere şi tribuna, în acest sens urmând să depună un proiect pentru accesarea fondurilor necesare.

Tricolorul Gălbinaşi
Enciu-Paşa, Cristea, Marcu, Bratu, Drăgoiu, Toma, Ciobanu, Muşat, Zoican, Negoiţă
Rezerve:Ifrim, Pavel, Dragomir, Mihai, Moldoveanu, Anghel

Voinţa Limpeziş
I.Dedu-Mitrovici, Lazăr, S. Dedu, Costache, D. Bunghic, Rătunzeanu, Toader, Ionaşcu, C. Bunghic, Ibrahima
Rezerve:Corbu, Leonte, Radu, Chiran, Pucheanu, Burlacu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.