Uneori, chiar dacă nu tot timpul, este foarte bine să eliberăm animalul din noi.

Știm, nu sună tocmai a citat inspiraţional ceea ce am zis mai sus şi nici nu vrem să jignim pe nimeni, ci doar facem referire la faptul că fiecare dintre noi posedă o latură mai sălbatică, mai curajoasă, mai aventuroasă şi mai hotărâtă, undeva, în străfundul subconştientului. Societatea ne modelează însă felul de a ne comporta, impunând uneori limite care nu au legătură cu ceea ce ne dorim de fapt de la viaţă. Clar unii dintre noi exprimă acest lucru prin modul de a se comporta, însă există şi timizi, anxioşi sau calmi pe aici. Ei bine, indiferent în care tabără vă aflaţi, magazinul online Bolf s-a gândit să vă exploreze această latură prin crearea unor tricouri pentru bărbaţi cu imprimeu animal. Sunteţi pregătiţi să intraţi în junglă?

Sau în pădurile montane ale Chinei, mai degrabă, dacă ar fi să alegeţi unul dintre tricourile cu imprimeu cu urşi Panda. Un astfel de tricou este efectiv adorabil, la fel ca şi ursuleţii liniştiţi care se regăsesc în imprimeu.

Animal print  – pentru ținute urbane autentice

Aproape acelaşi tip de imprimeu, cu urşi Panda, îl găsiţi şi sub forma mai nerdy, aşa cum este la modă acum: urşii poartă, în viziunea noastră, ochelari de hipster! Nouă ne place să ieşim din tipare cu acest tip de imprimeu haios, care să vă scoată în evidenţă. Şi, fiţi liniştiţi: pentru orice eventualitate, avem şi câteva fire de bambus.

Un alt imprimeu propus de către noi, este cel cu pantera neagră, un animal cu renume mistic. Răgnetul său poate fi auzit prin insulele îndepărtate din Asia de sud-vest, sau îl puteţi reproduce voi, metaforic, purtând tricourile noastre! Un astfel de imprimeu reprezintă forţa şi curajul de a face faţă cu brio tuturor obstacolelor şi de a le fenta, ca nişte feline pline de graţie.

Sau, poate, sunteţi fanii unui serial de inspiraţie nordică şi vă aduceţi aminte de legenda zeului Odin, care avea alături mereu doi corbi. Aceştia reprezentau gândul şi memoria, aducându-i informaţii preţioase stăpânului lor. Lăsând mitologia la o parte, ne-am gândit că această pasăre extrem de inteligentă merită să se afle pe tricourile voastre, astfel încât am creat un imprimeu menit să vă reamintească de forţa voastră interioară.

Tricou animal print și blugi! Ținute stradale cu personalitate

Pentru cei cu aspiraţii de conducere, care adoră atenţia şi voia bună, avem şi tricouri imprimate cu regele suprem al animalelor, leul. Am creat imprimeul parcă sub formă de frescă antică, tocmai pentru a-l face mai interesant şi mai … purtabil, fiind un imprimeu special, pe care doar un curajos îl poate pune în evidenţă! Ține minte tricoul animal print este o piesă urbană autentică, deci poate fi purtat cu blugi de toate tipurile – skinny cu tur jos, drepţi, largi sau cu rupturi decorative! Ai numeroase opţiuni pe care să îl pui în valoare.

Ar mai fi şi alte modele de analizat, însă vă invităm să verificaţi singuri ofertele magazinului Bolf şi să vă alegeţi tricourile cu imprimeu animal favorite. Merită să aruncaţi măcar o privire pe site-ul nostru! Nu uitaţi că, la noi, chiar aveţi de unde alege, modelele fiind variate iar preţurile extrem de mici! Îndrăzniţi mereu să fiţi diferiţi şi scoateţi la iveală natura voastră curajoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.