Legendara Trupă Smokie va veni la Buzău la jumătatea lunii mai. Concertul face parte dintr-un turneu național pe care trupa îl va susține în orașele Buzău, București, Bacău și Timișoara.
La Buzău, concertul se va desfășura în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”,  organizatorii urmând să pună la dispoziția publicului buzoian un număr de aproximativ 2350 de locuri prin amplasarea pe suprafața de joc a unor scaune unde vor avea acces plătitorii de bilete VIP.
Organizatorii nu au stabilit încă detaliile și deocamdată a fost semnat doar contractul pentru închirierea locației, prețul biletelor urmând să fie stabilit în perioada următoare. Din primele informații, acestea ar putea costa între 60 și 400 de lei, în funcție de zona în care se află locurile.
Trupa britanică Smokie a fost înființată în 1964, cunoscând succesul în 1975 graţie celui de-al doilea album al său, „Changing All the Time”. Printre hiturile formației se regăsesc piesele „If You Think You Know How to Love Me”, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Lay Back in the Arms of Someone” și „Living Next Door to Alice”.
Din componența de la începuturi, doar basistul Terry Uttley mai cântă în formula actuală. Solistul Mike Craft interpretează hiturile lansate inițial cu Chris Norman pe post de vocalist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.