Tunelul de lumini din fața Consiliului Județean, aprins în prezența oaspeților din Republica Moldova

0

Consiliul Județean a aprins, sâmbătă seară, tunelul de lumini amenajat în fața instituției care, în acest an beneficiază și de o instalație de sonorizare la care pe parcursul lunii decembrie se vor auzi cântece patriotice și colinde. Totodată, până săptămâna viitoare pe fațada instituției vor fi proiectate filme și mesaje cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

La aprinderea tunelului de lumini din fața Consiliului Județean au fost prezenți în acest an pe lângă copii care au primit dulciuri din partea președintelui CJ și oaspeții din Republica Moldova. Aproximativ 20 de persoane din raioanele Soroca și Dubăsari în frunte cu președinții Consiliilor Raionale Ghenadie Muntean și Grigore Policinschi, au admirat luminițele amplasate în fața Consiliului Județean și s-au fotografiat pe treptele instituției alături de președintele Petre Emanoil Neagu și vicepreședintele Adrian Petre.

Ulterior delegația din Republica Moldova a fost invitată în sediul Consiliului Județean unde președintele Neagu le-a oferit medalii comemorative la împlinirea a 100 de ani de România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.