fotbal juniori-5
Cea mai tânără asociație locală de promovare a sportului, „Step for Life” își face debutul în acest week-end, organizând la Buzău un campionat național de minifotbal la care și-a anunțat participarea și fostul internațional Miodrag Belodedici.
Asociația Step for Life, înființată de jurnalistului sportiv Adrian Soare și de fotbalistului buzoian Alexandru Băcanu, își propune să ofere posibilitatea cât mai multor adolescenți, tineri și, de ce nu, chiar și vârstnici de a face mișcare singura alternativa sănătoasă la regimul de viață sedentar adoptat de cei mai mulți oameni în zilele noastre.

Prima competiție organizată în acest sens în parteneriat cu autoritățile locale și cu ajutorul unor sponsori, constând într-un campionat de minifotbal la care și-au anunțat prezența mai multe echipe de copii din Buzău și din țară, precum și fotbaliști din perioada de aur a Gloriei Buzău, împreună Miodrag Belodedici, se va desfășura sâmbătă și duminică la Sala Sporturilor din Buzău.
Printre partenerii primei competiții ce poarta emblema „Step for Life” se numără DJST Buzău, Asociația Județeană de Fotbal, Inspectoratul Școlar și Asociația Diferiți dar Egali.
La competiție vor participa fotbaliști născuți în anii 2003-3004, proveniți de la patru cluburi din Buzău și alte patru cluburi din țara și totul va culmina cu un meci demonstrativ în care vor juca foști fotbaliști ai Gloriei Buzău, precum Tulpan, Lazar, Marcu, Ion Viorel, Balaur și alții.
Printre cluburile înscrise în competiție se numără buzoienii de la Gloria, L.P.S., Viitorul și Olimpia Râmnicu Sărat, dar și Otelul Galați, C.S.S. Slobozia, C.S.M. Focșani și Luceafărul București.
Competiția debutează sâmbătă la ora 14.00 și se va întinde până la lăsarea serii iar duminică se vor juca finalele și meciul demonstrativ programat de la ora 12.00.
Nu în ultimul rând organizatorii dau asigurări că nici un participant nu va pleca acasă cu mâna goală mulțumită sponsorilor competiției iar înaintea festivității de premiere, spectatorii vor avea parte și de un recital de muzica ușoara oferit Diana Mihalașcu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.