O bătrână de 83 de ani, fostă învățătoare din Șarânga, a fost găsită astăzi moartă în casă, sugrumată și cu mai multe răni pe corp, autorul crimei nefiind identificat până acum. Oamenii legii au interogat mai mulți suspecți însă nici unul nu a mărturisit crima. Acum polițiștii așteaptă concluziile necropsiei care le vor aduce cu siguranță mai multe detalii în legătură cu cel care i-a luat viața octogenarei.

Bătrâna a fost găsită moartă în casă de vecini care au fost alertați de fiul femeii, disperat că mama sa nu i-a mai răspuns la telefon. Femeia a fost găsită în casă, pe jos, stragulată și aproape dezbrăcată. Anchetatorii au sosit de urgență la locuința femeii însă probele strânse nu i-au putut conduce la un criminal. Nu se știe încă nici dacă femeia a fost violată înainte de a fi ucisă și nici dacă din casă i-a dispărut ceva. Vecinii spun însă că octogenara abia luase pensia, circa 10 milioane de lei vechi, și bănuiesc deja cine a provocat grozăvia. Oamenii arată cu degetul către un individ din localitate, vecin al bătrânei, abia ieșit din închisoare. Bărbatul a fost închis pentru viol iar localnicii cred că după ce a ieșit din temniță și-a reluat vechile obiceiuri.
„Victima a fost găsită în casă de un vecin, la prima vedere pare ștrangulată. Femeia a fost găsită în cămașă de noapte și nu putem spune la acest moment dacă a fost vorba și de viol. Acest lucru se va stabili în urma necropsiei”, a declarat procurorul criminalist Iulian Mocanu.
Până în această seară, nici unul dintre suspecții pe care îi are Poliția în acest caz nu și-a recunoscut fapta.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.