În vremuri tulburi pentru Regia Autonomă Municipală, directorul instituției, Constantin Tacea, a decis să plece de la cârma operatorului de căldură. Tacea a anunțat marți că a renunțat la funcția de director și că va pleca la pensie.
”Am depus cererea de pensionare. Am încetat contractul de mandat din cauze personale. Sunt la dispoziția Regiei până la venirea deciziei. Am vrut să am timp pentru predarea atribuțiunilor”, a explicat Tacea.
În locul său, șefia RAM a fost dată pe mâna directorului tehnic, Costel Cozma.
Constantin Tacea se afla la șefia RAM din anul 2011. Venit de la Brăila, Tacea a promovat concursul pentru ocuparea postului iar de atunci s-a ocupat de activitatea regiei de termoficare din Buzău.
Demisia sa vine la scurt timp de la anunțul primarului Constantin Toma că Primăria nu va mai subvenționa costul gigacaloriei, care va ajunge să coste de la 230 de lei 418 lei fără TVA.
În momentul de față, RAM mai numără între 10 000 și 12.500 de abonați. În această vară, instituția s-a confruntat cu un val masiv de debranșări. În acest context dar și pe fondul scumpirilor anunțate de municipalitate care nu va mai subvenționa costul gigacaloriei, instituția a ajuns să aibă zilele numărate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.