UPDATE 16.00: Adolescentul de 16 ani care și-a pierdut viața în Parcul Tineretului era elev în clasa a XI-a, profil Filologie, la Liceul cu Program Sportiv. Adrian Vasile Chiochiniță era din Lopătari și era singur la părinți. Pe timpul școlii, adolescentul locuia în gazdă. Era un copil bun, fără probleme la școală, de nădejde pentru părinții lui.

„Era un copil cuminte, singurul copil la părinţi, studia filologia, exact ce-i plăcea, avea un viitor înainte, suntem şocaţi de drama lui. Nu avea probleme de nici un fel la şcoală, încercăm să-i ajutăm familia pe cât putem”, a declarat astăzi profesorul Lăcrămioara Ilie, directorul şcolii unde învăţa copilul de 16 ani.
Băiatul de 16 ani a murit duminică seară la Spitalul Judeţean Buzău după ce a a căzut din vârful unei rampe pentru role într-un parc din municipiul Buzău, accidentul producându-se sub ochii unui prieten de-al copilului. Potrivit comisarului Florina Crucianu de la IPJ Buzău, accidentul s-a produs duminică seară în Parcul Tineretului din Buzău. Conform sursei citate, copilul de 16 ani care era însoţit de un prieten, a intrat într-o zonă interzisă bicicliştilor, mai exact în spaţiul amenajat pentru role. Cei doi şi-au exersat capacitatea de a manevra biciletele au făcut câteva cascadorii până în momentul în care adolescentul de 16 ani s-a urcat pe o rampă.
Avea de gând să pună în practică încă o acrobaţie cînd s-a dezechilibrat şi a căzut pe pământ.
„Din cercetările Poliţiei, a rezultat că minorul a mers în parcul Tineretului cu un prieten, cei doi au intrat în zona pentru role, cu toate că accesul este interzis bicicletelor. Minorul s-a urcat pe o rampă cu bicicleta iar când a ajuns în vârf s-a dezechilibrat şi a căzut”, a declarat comisarul Florina Crucianu de la IPJ Buzău.
Impactul cu solul a fost atât de puternic încât adolescentul nu s-a mai ridicat de jos. Chemaţi de urgenţă, medicii de la SMURD l-au preluat pe copil din Parcul Tineretului şi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Medicii nu l-au mai putut salva însă, decesul fiind constatat după aproape 40 de minute de maenevre de resusicitare.
„La Spitalul Judeţean Buzău a fost adus un copil de 16 ani, în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resusiciate efectuate timp de 36 de minute. Traumatisme posibile: traumatism cranio cerebral grav şi fractură de coloană cervicală”, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bratosin.
Adolescentul de 16 ani pe care pasiunea pentru bicilete l-a ucis era elev la Liceul Sportiv din Buzău. Colegii lui dar şi profesorii au fost şocaţi în această dimineaţă când au aflat că băiatul pe care îl ştiau o fire veselă şi optimistă a murit. Astăzi, pe banca băiatului, colegii de şcoală au aşezat flori şi lumânări.

11:06

Tragedie în familia unui adolescent de 16 ani din localitatea buzoiană ‎Lopătari. ‎
Copilul, un împătimit al mersului pe bicicletă și al acrobațiilor pe ‎două roți, a murit ieri după ce s-a dezechilibrat și a căzut. Tragedia a avut ‎loc în parcul Tineretului acolo unde adolescentul a mers la orele după- ‎amiezii, împreună cu un prieten. Băiatul a intrat în zona special amenajată ‎pentru role, deși accesul cu bicicleta în zonă este interzis, a făcut mai multe manevre, iar la un moment dat  s-a urcat cu ‎bicicleta pe o rampă. S-a dezechilibrat și a căzut, lovitura fiind  extrem de violentă. ‎
Adolescentul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău, ‎cu multiple răni la cap și la nivelul coloanei. Medicii au încercat să-l salveze ‎însă până la urmă s-au dat bătuți în fața morții. Leziunile pe care le avea ‎copilul erau incompatibile cu viața. ‎
Baiatul de 16 ani era din Lopătari iar pe timpul cursurilor stătea la o ‎rudă în municipiul Buzău. El era elev al Liceului Sportiv din oraş. Revenim cu detalii.
Cristina DINULESCU

2 COMENTARII

  1. ma idiotule (fluffycakes15) toti se duk akolo dar el nu a avut bicicleta pentru deasta si nici macar nu era invatat cu rampele .Si acum ciind baiatu ala-i mort tu spui ca asa-i trebuie chiar ejty un prost

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.