Smurd

Un autocar cu 23 de pasageri și 2 șoferi la bord a luat la compartimentul motor pe DN 2 E 85, în afara localității buzoienii Poșta Câlnău, oamenii fiind evacuați din autovehicul înainte ca cineva să fie rănit. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Marius Sârbescu, autocarul se deplasa dinspre București către Suceava când pe DN 2 E 85, în afara localității buzoienii Poșta Câlnău, a luat foc la compartimentul motor.
Incendiul a fost observat de unul dintre șoferi. Mașina a fost trasă pe dreapta într-o parcare de pe marginea drumului, după care pasagerii au fost evacuați. Conform sursei citate, incendiul a fost stins înainte de sosirea pompierilor la fața locului, fără ca cineva să fi fost rănit.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, pasagerii din autocarul care a luat foc au fost transportați la primăria din localitatea Poșta Câlnău unde au primit ceai cald. În tot acest timp, șoferii autovehiculului au luat legătura cu firma angajatoare și au solicitat trimiterea în zonă a unui alt autobuz care să-i preia pe călători.
Între timp, oamenii au luat decizia de a pleca spre destinație cu microbuze ori alte mașini de ocazie, doar 3-4 pasageri rămânând la Poșta Câlnău, în așteptarea unui alt mijloc de transport.
Potrivit lui Crucianu, oamenii urmează să fie preluați și duși la destinație, în județul Suceava, cu următorul autobuz care efectuează curse spre zona Moldovei.
Circulația în zona în care a avut loc incidentul, pe DN 2 E 85, nu a fost afectată urmare a acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.