politie accident noaptea

Un bătrân de 79 de ani din localitatea Glodeanu Sărat a sfârșit, luni dimineață călcat de o mașină pe DN2 E 85. Bătrânul mergea în jurul orei 5.00 pe marginea drumului în localitatea Căldărușanca când a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un gălățean de 51 de ani ce se deplasa din direcția Buzău către București. Bătrânul a fost trântit la pământ iar ambulanța sosită la fața locului nu a putut dect să constate decesul.
De altfel week-endul ce tocmai s-a încheiat a fost unul destul de încărcat din punct de vedere al evenimentelor rutiere. Sâmbătă, un șofer care circula cu viteză nu a mai putut stăpâni mașina într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile rănind ușor o pasageră ce se afla pe scaunul din dreapta iar duminică, pe șoseaua de centură a municipiului o femeie de 80 de ani a fost accidentată de o mașină în timp ce se angajase în traversarea neregulamentară a drumului. Femeia a fost transportată la spital însă după amiază a murit.
De altfel, polițiștii rutieriști au avut un week-end plin aplicând nu mai puțin de 400 de sancțiuni pentru nerespectarea regulilor de circulație și reținând 22 de permise de conducere pentru prioritate pietonală, nerespectarea culorii roșii a semaforului, viteză sau depășire neregulamentară

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.