Un buzoian stabilit din anii 90 în America ar putea fi noul patron al Rapidului. Ovidiu Ene(Șarpe) a fost proprietarul Radio Buzău și a plecat în america în anii 90 stabilindu-se la Las Vegas. Când a pus piciorul peste ocean, Ovidiu Ene a lucrat inițial ca vânzător de flori apoi și-a făcut propria afacere. Investițiile în imobiliare i-au mers destul de bine astfel că buzoianul și-a mărit considerabil averea construind mai multe imobile peste ocean și fiind chiar proprietarul unor hoteluri. Rapidist convins, Ovidiu Ene și-a înființat chiar o echipă de fotbal în țara tuturor posibilităților care se numește Rapid Las Vegas.
Recent buzoianul a mărturisit că îl așteaptă pe Adrian Zamfir la Las Vegas pentru a negocia preluarea Rapidului.
Cu o avere estimata la 60 de milioane de euro, Ene mai are doi parteneri de afaceri care au in conturi in jur de 200 de milioane de euro.
Ovidiu Ene
„Voi continua negocierile cu domnul Zamfir chiar zilele viitoare, când urmează să vină aici, în SUA, pentru ca să analizam situația. Trebuie să analizez situația cu grijă, încă nu este nimic stabilit, nu pot sa promit ca vin la Rapid. Îmi doresc enorm, dar actele vor face lumină și, după ce mă voi consulta cu cei doi prieteni ai mei, unul dintre ei fiind un mare om de afaceri din Europa, vom anunța ce am decis”, a declarat Ovidiu Ene pentru un cotidian central.
Un alt nume vehiculat ca posibil viitor patron al clubului din Capitală este cel al lui Marian Iancu, fostul Președinte al clubului Poli Timișoara.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.