Virgil Iacob
Buzoianul Virgil Iacob a fost implicat, duminica trecută, într-un accident de motocicletă la Vălenii de Munte, accident în urma căruia s-a ales cu mai multe fracturi la gambă, tibie şi peroneu iar până când medicii au reușit să îl stabilizeze a pierdut o cantitate mare de sânge. Inițial, tânărul a fost internat la Spitalul Județean din pPloiești pentru ca mai apoi să fie transferat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţe Floreasca, având mare nevoie de sânge pentru a se pune pe picioare. Cum Virgil are o grupă rară de sânge – AB 4 cu RH negativ, prietenii și familia au lansat un apel umanitar.
Prin urmare, persoanele care au grupele de sânge grupele AB 4 sau 01 şi vor să îl ajute pe buzoianul aflat într-o situaţie medicală dificilă sunt rugate să meargă să doneze sânge la Centrul de Transfuzii, unde trebuie să specifice că vor să doneze lichid vital pentru Virgil Iacob, internat la Spitalul Floreasca din Capitală.
Din fericire, apariția în presă a acestui caz s-a dovedit benefică, având ecou printre cei care au aceeași grupă de sânge cu tânărul buzoian. De la începutul săptămânii și până joi, circa 30 de persoane au venit să doneze sânge pentru Virgil iar vineri, numărul donatorilor a fost și mai mare, ceea ce înseamnă că de pe urma campaniei vor beneficia și alți posesori ai acestei grupe de sânge care se află într-o situație medicală complicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.