George SCUTARU
Fostul deputat și șef al liberalilor buzoieni, George Scutaru este vehiculat pentru a prelua conducerea Serviciului Român de Informații. Informația apare pe mai multe site-uri de știri centrale iar fostul șef al liberalilor buzoieni devenit de curând consilier al președintelui Klaus Iohannis pe probleme de apărare este creditat cu cele mai mari șanse.
Nu este pentru prima dată când numele lui George Scutaru este luat în calcul pentru ocuparea unor funcții importante. În urmă cu un an George Scutaru era în cărți pentru ocuparea postului de ministru de interne post pe care ar fi urmat să îl ocupe după demisia liberalului Radu Stroie. Acum George Scutaru se „lupta” pentru șefia SRI cu Vasile Blaga, Theodor Atanasiu sau Eduard Helvig.
De asemenea surse de presă îl plasează pe același George Scutaru și la conducerea SIE, post rămas vacant după demisia lui Teodor Meleșcanu, cel care a fost de altfel și unul din mentorii politici ai fostului liberal
George Scutaru este născut în 1973, în Focșani, fost jurnalist al agenției Mediafax și corespondent al PRO TV la Moscova, a absolvit Colegiului Naţional pentru Apărare în anul 2006, Colegiului NATO de la Roma în anul 2010, Colegiul Naţional de Informaţii și a fost pe rând secretar al Comisiei de Apărare şi Securitate Naţională, vicepreședinte al aceleiași comisii pentru ca la începutul anului să fie numit consilierul lui Klaus Iohannis pe probleme de apărare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.